1. Tilgang til Karriereportalen

Vi har nå gjort det enda enklere å publisere stillingsannonser i Karriereportalen. Fra startsiden kan du gå direkte til "lag ny stillingsannonse" uten å logge inn. Før annonsen blir publisert vil vårt team kontrollere annonsen og publiserer den så raskt som mulig (0-2 virkedager). For å publisere "arrangementer" eller "oppgaver" til studenter må du ha en bedriftsbruker. 

Karriereportalen gir deg en mulighet til å publisere stillingsannonser for studenter. Du kan også publisere karriererelaterte arrangement og initiere samarbeid om Thesis/Oppgaver fra din egen bedriftsbruker.


1. REGISTRERING

Du kan enkelt opprette en bruker i Karriereportalen gjennom registreringsskjemaet. Alle obligatoriske felter må fylles ut og deretter kan du fullføre registreringen ved å trykke "send" nederst på siden. Norske bedrifter må fylle ut deres organisasjonsnummer uten noe mellomrom: f.eks. "123456789" og ikke "123 456 789". Utenlandske bedrifter kan fylle ut det organisasjonsnummeret de er registrert med. Hver organisason har bare tillatt og ha én bedriftsbruker i Karriereportalen. Dersom du får en melding om at det allerede er opprettet en bruker for denne bedriften så må du enten oppklare dette med den som tidligere er registrert eller kontakte externalrelations@bi.no for assistanse. 


2. LOGG INN

Når du er registrert kan du logge inn her. Brukernavnet ditt er det organisasjonsnummeret du har registrert når du opprettet brukeren. Dersom du nylig er registrert vil ditt passord ha blitt sendt til deg på den registrerte mail adressen. Dersom du har glemt passordet ditt kan du trykke på "nytt passord", og et passord vil bli sendt til din mail.