Rekruttering fra BI, enkelt, målrettet og kostnadsfritt

Her kan du rekruttere talenter fra alle BI-campuser til heltidsjobber, deltid og internship

Stillinger

BI Internship Master / 2020 / Bergen

  • Frist: 15.03.2020
  • 1 Stillinger

Kommunikasjon av våre prosjekter innen innovasjon, entreprenørskap og kompetanse. Det må utarbeides kommunikasjonsplaner som inkluderer våre ulike kommunikasjonsplattformer, web, nyhetsbrev, facebootrue

BI Internship Master / 2020 / Bergen

  • Frist: 09.03.2020
  • 1 Stillinger

Ønsker du å lære mer om operativt innkjøp og samarbeid i forsyningskjeden? Som en del av BI Internship søker vi nå en kandidat som ønsker å utvikle seg innen Supply Chain Management, og som er nysgjertrue

Se flere

Arrangementer

Er du Norges beste økonomistudent? Har du lyst til å konkurrere om en hovedpremie på 30.000kr, en helside i Dagens Næringsliv og ..

NM i økonomi
Oslo

I en jobbsøkingsprosess må du kommunisere dine nøkkelegenskaper til bedriften. Din CV anses ofte som ditt viktigste salgsdokument og du er derfor avhengig av god struktur og innhold. Er du i en jobbsøkingsprosess og ønsker tilbakemeldinger?

CV- & Fotodag
BI Campus Oslo
Oslo

Velkommen til bedriftspresentasjon med PwC! PwC hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes. ..

Bedriftspresentasjon med PwC
BI Campus Oslo
Trondheim

Jobbsøking kan være en krevende prosess hvor små detaljer kan utgjøre store forskjeller. Det er ikke alltid lett å vite hvordan man effektivt uttrykker sitt potensiale til arbeidsgiver. På dette kurset gir vi deg en innføring i hva du kan forvente i en slik prosess.

Alt om jobbsøking
BI Campus Trondheim
Se flere

Oppgaver

Se flere

Ressurser

Se flere