Rekruttering fra BI, enkelt, målrettet og kostnadsfritt

Her kan du rekruttere talenter fra alle BI-campuser til heltidsjobber, deltid og internship

Stillinger

Deltidsmedarbeider til Compliance

  • Frist: 08.02.2019
  • 1 Stillinger

Vi søker etter en deltidsmedarbeider til vår Compliance avdeling i Oslo. Den aktuelle kandidaten vil bli en del av compliance avdelingen og bistå ved diverse kontrolloppgaver, deriblant: Stikkprtrue

Er du student og på jakt etter sommerjobb?

  • Frist: 17.02.2019

Er du student og kan jobbe minimum 6 uker sammenhengende i perioden juni til august 2019? Ønsker du i tillegg en deltidsjobb i Oslo ved siden av studiene og i skoleferier fra høsten? Da må du søke ptrue

Se flere

Arrangementer

External

21st and 22nd January the Alternative Investments Conference 2019 take place. It is the world's largest student-run conference on Hedge Funds and Private ..

Alternative Investments Conference 2019
External
Oslo

Vil du vite mer om dine muligheter innenfor Management Consulting og digital transformasjon? Delta på bedriftspresentasjon med Capgemini Invent ..

Bedriftpresentasjon med Capgemini Invent
BI Campus Oslo
Trondheim

I en jobbsøkingsprosess må du kommunisere dine nøkkelegenskaper til bedriften. Din CV anses ofte som ditt viktigste salgsdokument og du er derfor avhengig av god struktur og innhold. Er du i en jobbsøkingsprosess og ønsker tilbakemeldinger?

CV- og fotodag
BI Campus Trondheim
Oslo

Jobbsøking kan være en krevende prosess hvor små detaljer kan utgjøre store forskjeller. Det er ikke alltid lett å vite hvordan man effektivt uttrykker sitt potensiale til arbeidsgiver. På dette kurset gir vi deg en innføring i hva du kan forvente i en slik prosess.

Et komplett jobbsøkerkurs
BI Campus Oslo
Se flere

Oppgaver

Laster data...
Se flere

Ressurser

Se flere