GUIDER FOR ARBEIDSGIVERE

For å gi deg som arbeidsgiver den beste brukeropplevelsen har vi optimalisert grensesnittet for å gjøre Karriereportalen mest mulig brukervennlig. Vi har også opprettet ulike brukerveiledninger i tilfelle du har noen spørsmål om hvordan du skal gå frem. Du finner de ulike veiledningene nedenfor.

1. Tilgang til Karriereportalen

Vi har nå gjort det enda enklere å publisere stillingsannonser i Karriereportalen. Fra startsiden kan du gå direkte til "lag ny stillingsannonse" uten å logge inn. Før annonsen blir publisert vil vårt team kontrollere annonsen og publiserer den så raskt som mulig (0-2 virkedager). For å publisere "arrangementer" eller "oppgaver" til studenter må du ha en bedriftsbruker. 

2. Endre kontodetaljer

Trenger du å endre på de registrerte kontodetaljene eller hjelp til å overføre kontoen til noen andre i din bedrift? 

3. Administrer arrangementer

Arbeidsgivere har mulighet for å registrere seg for arrangementer arrangert av BI og har selv mulighet til å publisere arrangement rettet mot studentene. Er du ikke sikker på hvordan du skal gå frem?

4. Bedriftspresentasjon

Registrering av bedrifter for bedriftspresentasjoner på BI Campus Oslo/Nydalen er i regi av studenter i SBIO og i Næringslivsutvalget på BI Oslo (NU): Lenke: n-u.no/ourservices