3. Administrer arrangementer

Arbeidsgivere har mulighet for å registrere seg for arrangementer arrangert av BI og har selv mulighet til å publisere arrangement rettet mot studentene. Er du ikke sikker på hvordan du skal gå frem?

Karriereportalen består av karriere relatert informasjon som er relevant for aktive studenter. Dersom du planlegger et arrangement som kan bidra til å gi studentene innsikt i hvordan deres framtidige karriere kan være, så har du mulighet til å dele slike arrangemet direkte fra din bedriftsbruker. Arrangementene kan være alt fra faglige presentasjoner om utviklingen i arbeidsmarkedet til internasjonale case konkurranser. 


1. ADMINISTRER ARRANGEMENT 

Når du er innlogget, så kan du finne arrangementlisten. Når du er innlogget som bedriftsbruker så vil listen automatisk vise deg arrangement som er rettet mot arbeidsgivere. Du kan kontrollere innstilingene under "Verktøy". Denne menyen vil gi deg tilgang til alle arrangementer som er publisert av din konto. Du kan også se arrangement som er rettet mot studentene for å kunne se hvilke dager det er mye aktivitet på campus. Du kan enkelt se dette under "Alle student arrangementer" eller bedrifts arrangement ved å trykke "Alle bedrifts arrangementer". 


2. PUBLISERING AV ARRANGEMENTER

Du kan enkelt publisere arrangement direkte fra din bedriftsbruker i "verktøy" menyen ved å trykke "opprett arrangement". Obligatoriske felt må fylles ut for å kunne fullføre publiseringen. Når du har fylt ut alle feltene så kan du enten se en forhåndsvisning av arrangementet eller publisere det direkte ved å trykke "Lagre". Arrangementet vil bli kontrollert av BI innen 1-2 virkedager etter at arrangementet har blitt publisert. 


3. REGISTRERING FOR ARRANGEMENTER

Som en bedriftsbruker har du bare mulighet til å registrere deg for arrangementer rettet mot bedrifter.Du kan registrere deg ved å klikke på den blå «registrering» knappen på arrangementet Full bookede arrangementer er er klart merket. Vi opererer normalt med "første mann til mølla" prinsippet. Når du klikker på registrerings knappen så vil du bli videresendt til et registreringsskjema. Her må du fylle ut de obligatoriske feltene for å fullføre registreringen. Når du har gjort dette så klikker du på "Meld meg på arrangementet". Du vil da motta en automatisk bekreftelse til den registrerte mailadressen. Du kan enkelt administrere påmeldingene dine ved å klikke på "Mine arrangement" under "verktøy" fanen. 


4. AVMELDING AV ARRANGEMENT

Når du er registrert for et arrangement så kan du enkelt administrere registreringene dine i verktøy menyen ved å klikke på "Mine Arrangement". Du kan avmelde deg et arrangement enkelt ved å klikke på det blå krysset til venstre for arrangementet. Husk at denne avmeldingen ikke kan angres. Du vil også få en bekreftelse på din avmelding. 

NB!: Noen arrangementer kan ikke avmeldes. Dette er hovudsakelig arrangementer som krever betaling ved påmelding.