TJENESTER FOR ARBEIDSGIVERE

Som arbeidsgiver kan du enkelt publisere stillingsannonser, karrierearrangementer og forslag til samarbeid om studentoppgaver i Karriereportalen. Les mer om de ulike tjenestene her.

STILLINGSANNONSER

Karriereportalen til BI er en jobbportal hvor du enkelt og kostandsfritt  kan publisere stillingsannonser rettet mot våre studenter og/eller nyutdannede ved alle BI-campus: Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Annonsene opprettes enklest og raskest ved å velge "Lag ny stillingsannonse". Dersom du velger "Logg inn" oppretter du en bedriftsprofil før du publiserer stillingsannonse. En bedriftsprofil gir muligheter til å endre annonsen i ettertid, samt finne tilbake til tidligere annonser.

BI INTERNSHIP

BI Internship er et valgkurs som åpner for at studenter kan tilegne seg relevant arbeidserfaring ved siden av studiet i tillegg til at de får studiepoeng. Programmet er ubetalt og åpner for at du som bedrift kan gi studenter et verdifullt innsyn i din virksomhet. Vi har BI Internship-ordninger både ved bachelor- og masterstudier. Les mer om mulighetene på bi.no.

AVSLUTTENDE OPPGAVE

Den avsluttende oppgaven ved de fleste studieprogrammene krever at studenten individuelt eller i grupper fordyper seg innenfor bestemte akademiske områder. Det er mulig å inngå et samarbeid med studenter slik at de kan skrive avsluttende oppgaver omkring tema som er relevant for din virksomhet. Velg "Logg inn" for å opprette en bedriftsprofi, du kan deretter publisere forslag til tema ved å opprette en annonse via oppgaveoversikten.

ARRANGEMENTER

Karriereportalen gir deg mulighet til å publisere karriererelaterte arrangementer. Dette åpner for at du kan promotere casekonkurranser, seminarer osv. rettet direkte mot våre studenter. Velg "Logg inn" for å opprette en bedriftsprofil. Du kan deretter publisere ditt arrangement, og velge en rekke instillinger som dato, tid og antall ledige plasser selv. Annonsen opprettes via arrangementoversikten.

BEDRIFTSPRESENTASJON

En bedriftspresentasjon er et arrangement hvor representanter fra ditt eget selskap avholder en eksklusiv presentasjon om selskapet for våre studenter. Dere kan selv velge hvilke områder dere ønsker fokus på i løpet av presentasjonen. Dette åpner for at du kan komme i direkte kontakt med ambisiøse og motiverte studenter. Påmelding skjer via http://n-u.no.

KARRIEREDAGENE

Karrieredagene ved Handelshøyskolen BI Campus Oslo er blant de største karrierearrangementene i Norden. Karrieredagene avholdes i september hvert år, og arrangeres i regi av BISO - studentforeningen ved BI. Mer informasjon finner du her: https://n-u.no/karrieredagene