1. Tilgang til Karriereportalen

For å få tilgang til arrangementer eller jobbanonser og oppgaver så må du være innlogget. Sliter du med å få tilgang til nettsiden? 

Karriereportalen er rettet mot aktive fulltids Bachelor og Master studenter på BI som ser etter karriere relaterte muligheter under deres studier eller etter graduering. Som fulltids student vil du ha tilgang til Karriereportalen opptil et år etter graduering. Etter et år så vil du kunne finne karriere relaterte muligheter og andre relavante arrangementer i BI Alumni portalen. 

Deltidsstudenter, executive studenter og PhD kandidater har ikke automatisk tilgang til Karriereportalen på det grunnlag av at det som publiseres der ikke regnes som å være relevant for disse gruppene. Dersom du kontakter oss via email og ser på deg selv som en som vil gå under denne målgruppen så kan vi gi deg tilgang til Karriereportalen. 


1. HVORDAN LOGGE INN

BI benytter seg av en felles innloggings platform. Det vil si at du kan benytte deg av den samme innloggingsinformasjonen som du bruker for @BI på Karriereportalen. Du logger inn ved å klikke på "Logg inn" øverst i høyre hjørne. Som student må du velge "Logg in via @BI". 


2. NEKTET ADGANG

Listen av studenter i Karriereportalen er synkronisert ved starten av hvert semester. Dersom du er fulltidsstudent og fortsatt får en feilmelding som sier at du er nektet adgang så kan det være at du begynte studiene etter at synkroniseringen tok plass. Kontakt karriereservice@bi.no slik at vi kan gi deg den tilgangen du trenger. Studenter som ikke er registrerte som fulltids studenter kan også kontakte oss dersom du ser på deg selv som en del av den målgruppen av Karriereportalen og ønsker tilgang. 


3. GLEMT PASSORD

Dersom du har glemt ditt passord så må du følge de angivelsene som innloggingssystemet gir deg. Innloggingssystemet er ikke direkte kontrollert av Karriereservice. Dersom du fortsatt opplever problemer med adgang så oppfordrer vi deg til å kontakte it@bi.no